joi, 21 iulie 2011

Cum asortam cocardele de nunta?

Cocardele sunt un element foarte important ce confera personalitate decoratiunilor de nunta. Pentru ca aceastea o sa fie o reusita ele trebuie sa transmita intocmai mesajul si tematica nuntii. Cele mai importante cocarde sunt cele pentru mire si familie,care vor trebui sa se diferentieze de cocardele pentru ceilalti invitati, dar sa fie in acelasi timp asortate intre ele.

Cel mai bine este sa realizezi cocarda mirelui folosind aceleasi flori din buchetul miresei, poate chiar tipul de floare care predomina in acesta si de preferabil de aceeasi culoare. Cocarda nasului ar trebui sa se asorteze cu buchetul nasei, dar nu este obligatoriu. Ea poate fi asortata si la restul cocardelor cavalerilor si membrilor familiei de sex masculin pentru a pastra unitatea acestora. Pentru domnisoarele de onoare se pot alege corsaje la incheietura mainii.

Chair daca cocardele pentru invitati nu mai sunt un trend acum, puteti cu acelasi buget sa alegeti marturii din flori naturale pentru acestia, pe care sa le asezati pe masa fiecarui invitat in parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu