vineri, 15 iulie 2011

Cocarde "de vara"

Pentru o nunta de vara, cea mai buna idee in alegerea cocardelor si bratarilor de nunta este aceea achizitiona cocarde cu flori naturale. Mai elegante, dand un aspect de prospetime si poate chiar un parfum special, ele sunt ideale pentru o nunta fresh.

Chiar daca cocardele artificiale sunt in mare voga, datorita preturile mai scazute, ele dau un aspect de kitsch si de prost gust unei nunti care ar trebui sa fie cat mai speciala avand in vedere importanta evenimentului.

Daca te-ai decis ca se merita sa incerci ceva mai diferit poti opta pentru flori ceva mai sofisticate, cum ar fi trandafirii de diferite culori, bineinteles asortati decorului prestabilit al nuntii.
Ceva foarte dragut ar fi cocardele sau bratarile din orhidee, care rezista la temperaturi ridicate si pot trai foarte mult fara sa fie udate. Astfel cocardele invitatilor tai vor fi pastrate ca amintire mult mai mult timp.
Pentru floarea de pus in piept a mirelui sau a nasului cel mai bine s-ar potrivi cocardele din cale, asta daca nu esti o fire superstitioasa si apreciezi eleganta si finetea calelor.
Daca pregatirele de pe ultima suta de metri iti fura tot timpul, dar vrei sa oferi invitatilor tai ceva special, poti intotdeauna sa cauti pe internet si sa iti alegi din floraria online preferata un model de cocarde potrivit nuntii tale. Avand o gama laga de modele, te poti inspira chiar si in alegerea unui model personalizat de cocarda pentru fiecare invitat in parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu