vineri, 8 iulie 2011

Cocarda de nunta cu cymbidium

Traditional, se credea ca ziua nuntii oricarui cuplu este un moment prielnic pentru a atrage spiritele rele. De aceea anumite plante se prindeau la brau, in par sau in piept pentru a proteja mirii si nuntasii de rele.
Originea florii de nunta purtata in piept dateaza din Evul Mediu, din perioada in care cavalerii purtau in timpul turnirurilor culorile doamnelor lor carora li se acorda cinstea victoriei.

Cu siguranta invitatii dumneavoastra vor fi incantati sa primeasca cocarde din flori naturale si se vor simti intr-adevar participanti la nunta voastra.


Cocardele de nunta din orhidee Cymbidium sau orhidee imperiala ofera o nota de eleganta deosebita. Daca longevitatea este un criteriu dupa care se poate stabili valoarea unei flori, atunci cu singuranta ca cymbidium este una dintre cele mai apreciate tipuri de orhidee. Alegand acest tip de cocarda, invitatii vostrii se vor bucura mult mai mult timp de aspectul sau elegant si de parfumul delicat al acesteia, deoarece floarea de cymbidium se poata pastra proaspata intre 7 si 14 zile

Orhideea cymbidium este disponibila in culorile alb, mov sau verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu